Известие

Collapse
No announcement yet.

Нова 156 2.4 JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нова 156 2.4 JTD

Привет колеги.Най-накрая дойде време и аз да се похваля със нова смислена придобивка колата е 156 2.4 JTD 2001 г. по талон а на стъкла е 2000 г. Двигателят е 140 к.с. до колкото разбрах води се М-ка.Преди да купя колата я закарах в Алфа Ромео-сервиза във варна и ми казаха, че всичко е наред.Имам забележки по предното окачване но съм потготвен снощи я покарах и няма такъв звяр.хем още не се е отпушила понеже по думите на предишният собственик и от алфа сервиза колата доста е седяла на едно място и като се е калара рядко се е карала на къси разстояния.Пожелайте ми успех и безаварийни км и ще кача скоро снимки да се похваля.Голям кеф ......
    Last edited by syfer; d.m.y г., 22:03.
    Бивша:156 2.4 JTD-140 Distinctive
    Настояща: Opel Vectra Caravan 1.9 CDTI- 150 h.p.живички мъркат.

Ами със здраве да си я караш и много да те слуша.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Честито и от мен! Ето тук, като си напишеш Vin-а, ще можеш да видиш коя е годината: http://www.spangerum.com:7080/navi?C...D=1&GUI_LANG=3
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
      ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Двигателят е 140 к.с. до колкото разбрах води се М-ка.Да точно така сменян е.
        ?

Ми като за 2001 година е нормално 2.4 мотора да е ревизията със 140 коня.
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Дам колега прав си че е нормално да е със 140 к.с. колата е произведена 2000 г. а самата регистрация първата е 2001 .
          Last edited by syfer; d.m.y г., 22:03.

Comment

Най-добре си се проверява кое как е по вин-а на колата.
            Дай го насам или виж сайта който ти даде колегата ( само с интернет експолрър)
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Честито, дълго и безаварийно съжителство.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

честито,да караш със здраве и акъл,и разбира се мн.безаварийни километри
                156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Колеги кое е ВИН.Заедно с ключовете ми даде предишният собственик и едно картонче червено на което пише: electronic code и mechanical code

Comment

Първоначално публикувано от syfer Покажи съобщение
                    Колеги кое е ВИН.Заедно с ключовете ми даде предишният собственик и едно картонче червено на което пише: electronic code и mechanical code
                    ВИН е номерът на рамата, това което в талона започва със ZAR...........
                    Giulietta 1,6 JTDm 2013
                    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Идентификационен номер

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Със здраве да си я караш колега. Можеш да погледнеш в темичката "срещи и мероприятия" където има подраздел за срещите във Варна. Ще намериш доста съмишленици и фенове, както и хора които винаги ще помогнат с каквото могат. Ако имаш нужда от нещо, свиркай...
                        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

уредче за теглене и завинтване

На първо време ще се възползвам от това ако имам нещо да свиркам Та на въпроса ..не ми се е наложило но аз обичам да съм потготвен.При резервната гума го няма онова нещо дето ако ти се наложи да те теглят се завинтва одпред или одзаде.Някой ако може да каже от къде най лесно и евтино а също и ако има да си каже цената и да преценявам.Поздрави.

Comment

Първоначално публикувано от syfer Покажи съобщение
                            На първо време ще се възползвам от това ако имам нещо да свиркам Та на въпроса ..не ми се е наложило но аз обичам да съм потготвен.При резервната гума го няма онова нещо дето ако ти се наложи да те теглят се завинтва одпред или одзаде.Някой ако може да каже от къде най лесно и евтино а също и ако има да си каже цената и да преценявам.Поздрави.
                            Тва, дето е до СМГ в София, АХМ Ауто ли е, Александър Ауто ли е....20лв струваше куката оригинална.Иначе стъклата и 98г. може да са ти, колата ти пак може да е произведена 2001г....всичко зависи от запасите със стъкла
                            156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Ами това е колеги снощи взех колата от сервиза.Сменено е: носачи предни-горни и долни.Ангренажен ремък, пистов ремък, обтяжна ролка, паразитни ролки, нов съединител Валео който ми излезе скъпичко тъй като двигатлят е по големият и комплекта ми стъпа на около 600 лв. ;( ; накладки за 4-те колела.Ами това е за сега.остана ми само по задното окачване да сменя някакви втулки но за сега ще поизчакам защото се поохарчих.Поздрави .

Comment

Working...
                              X